Adrian Oros, ministrul Agriculturii – întâlnire cu fermierii la USAMVB Timișoara

Adrian Oros, ministrul Agriculturii – întâlnire cu fermierii la USAMVB Timișoara

- in Agricultura, Economie, Locale, Stiri
0

Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă (CFRAP) și USAMVB ”Regele Mihai I al României” din Timișoara îi invită pe fermierii din Timiș la prezentările și dezbaterile privind viziunea și programele de dezvoltare strategică a agriculturii în Planul de Relansare Economică a României.

În cadrul reuniunii vor fi prezentate rezultatele studiului privind necesitatea reabilitării, modernizării și extinderii amenajărilor hidroameliorative din Sud-Vestul României. Proiectul este realizat de CFRAP, împreună cu USAMVB, și a stat la baza includerii programului național de desecare în Planul de Relansare Economică a României. Clubul Fermierilor Români a inițiat, coordonat și promovat acest studiu pentru a contribui la efortul autorităților române privind atragerea finanțărilor europene pentru lansarea programului de modernizare a infrastructurii de îmbunătățiri funciare cu utilizare duală irigații – desecare la nivel național.

Avem onoarea de a-l avea ca vorbitor pe ministrul agriculturii, Adrian-Nechita Oros”, spune Florian Ciolacu, directorul executiv al Clubului Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă. Evenimentul va avea loc în 22 iulie, de la ora 8:30, la USAMVB, în Amfiteatrul verde, din Calea Aradului nr. 119.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *