Adrian Munteanu, profesorul de muzică din Giroc: „Vreau să implementez cât mai multe proiecte pentru tinerii din localitatea noastră”

Adrian Munteanu, profesorul de muzică din Giroc: „Vreau să implementez cât mai multe proiecte pentru tinerii din localitatea noastră”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

PNL mizează pe oameni noi în comuna Giroc, la alegerile din 27 septembrie.

Adrian Munteanu, un tânăr de 32 de ani, care este profesor de muzică la Liceul Teoretic David Voniga din Giroc şi Școala Gimnazială Iosif Ciorogariu din Chișoda va fi pe lista PNL pentru Consiliul Local Giroc.

Absolvent al Facultăţii de Muzică şi Teatru din cadrul Univerităţii de Vest Timişoara, specializarea pedagogie muzicală, Adrian Munteanu candidează pentru primul său mandat de consilier local al comunei Giroc. Candidatul PNL la primaria Giroc este Dan Vîrtosu.

Provin dintr-o familie tradițională din Banatul de câmpie, iar de 7 ani de când mi-am întemeiat o familie, mi-am găsit liniștea în sânul Girocului, unde mă simt cu adevărat acasă. Nu am făcut niciodată politică, crezând că este un domeniu al “greilor” și având tot felul de preconcepții. Asta până când l-am cunoscut pe Dan Vîrtosu , prin prisma meseriei ce o practică. Ceea ce m-a determinat să iau decizia de a mă alătura echipei lui, a fost dăruirea cu care își prezenta planurile lui pentru comună. Faptul că am vazut un tânăr care își dorește să schimbe ceva”, sunt cuvintele lui Adrian Munteanu.

În viitorul meu mandat de consilier local, îmi doresc să implementez și să susțin proiecte precum: realizarea unui program de burse de merit pentru elevi şi studenţi; înfiinţarea unei şcoli de meserii ce are ca obiectiv profesionalizarea pe segmente cu absorbție mare pe piața de muncă locală. Pentru stimularea învățământului susțin proiectele: digitalizarea educaţională; dezvoltarea de platformă e-learning; sprijinirea dotării și accesului elevilor la învățământul on-line. Dorința mea cea mai mare în cadrul acestui program este să înființăm “Clubul tinerilor “, un spațiu educațional, recreațional și de dialog pentru adolescenți, încurajând discuția critică dar și creând spații în care tinerii din comună să se poată exprima. Este un proiect ce suplinește lipsa educației artistice și nu numai, în școli, lipsa cursurilor creative și abordărilor în diverse domenii. Scopul proiectului este încurajarea și promovarea artei (în mod specific: literatură, arte plastice, muzică, dans și teatru), cât și abordarea unor acțiuni de educare și formare în domenii de mare interes: economie, IT, domeniul juridic, domeniul medical, beauty, etc”, mai spune Adrian Munteanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *