Admiterea 2020 la UMF Timișoara

Admiterea 2020 la UMF Timișoara

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara (UMFT) – organizează concurs de admitere 2020 pentru fiecare program de studii, în vederea testării cunoştinţelor şi a capacităţilor cognitive.

Concursul pentru admiterea la toate programele de studii universitare de licenţă se organizează în luna iulie 2020.

În cazul în care rămân locuri neocupate la programele de studii cu predare în limba română, se poate organiza o a două sesiune de admitere, în luna septembrie, înainte de începutul anului universitar, în funcţie de solicitări şi nivelul concurenţei, în aceleaşi condiţii şi cu aceeaşi comisie. Pentru ciclul de studii universitare de licenţă, admiterea se organizează la specializările – programele de studii acreditate sau autorizate să funcţioneze provizoriu, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Perioadele sesiunilor de admitere, formele şi probele de concurs, stabilite prin prezentul regulament, se fac publice conform prevederilor legale în vigoare, prin afişare la sediul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, Piaţa Eftimie Murgu nr. 2 şi prin publicare pe pagina web proprie, www.umft.ro.

Cifra de şcolarizare, aprobată de Senatul UMF „Victor Babeş” din Timişoara pentru toate programele de studii universitare de licenţă, va fi afişată pe site-ul universităţii, în conformitate cu Ordinul Ministerului Educaţiei şi Cercetării, privind aprobarea a cifrelor de şcolarizare alocate UMF „Victor Babeş” din Timişoara pentru studii universitare de licenţă, an universitar 2020-2021.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *