ADMITERE LICEU 2016 În 6 școli din Timiș s-a intrat la liceu cu medii SUB 3. Vezi rezultatele repartizării computerizate

ADMITERE LICEU 2016 În 6 școli din Timiș s-a intrat la liceu cu medii SUB 3. Vezi rezultatele repartizării computerizate

- in Educatie, International, Slider, Stiri
0
evaluare nationala

Un ultim hop trecut de absolvenții clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională și au dorit să se înscrie la liceu. Astăzi, în jurul orei 16.00, Ministerul Educației a făcut publice rezultatele primei repartizări computerizate la licee.

3.729 de candidați din județul Timiș au completat fișele de înscriere la liceu, iar astăzi au aflat dacă au intrat la specializarea preferată. Dintre aceștia, 450 au fost admiși la liceu chiar dacă au avut medii sub 5.

21 de elevi din Timiș au reușit să fie admiși la liceu cu medii peste 9.90, iar una dintre candidate, Maria Diana Popescu, a intrat la liceu cu media 10. Aceasta a ales să se înscrie la specializarea Filologie din cadrul Liceului Pedagogic “Carmen Sylva” din Timișoara.

La polul opus se află șase școli din județul Timiș la care s-a intrat la liceu cu medii sub 3, cea mai mică medie de admitere fiind de doar 2,23, a unui elev care a fost admis la specializarea Electric din cadrul Liceului Tehnologic Transporturi Auto Timișoara.

Vezi AICI la ce liceu ai intrat!