Adio, Mariana Radulescu! Sefa DSP Timis a fost schimbata din functie

Adio, Mariana Radulescu! Sefa DSP Timis a fost schimbata din functie

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Directorul Direcției de Sănătate Publică Timiș, Mariana Rădulescu a fost schimbată din funcție. În locul acestei, la DSP Timiș, a fost numită Mihaela Valcovici, medic cardiolog la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara și face parte din comisia de sănătate a PNL Timiș.

Schimbarea Marianei Rădulescu vine după atacurile acide la adresa prefectului de Timiș, Liliana Oneț și a managerului Spitalului Municipal, Olimpia Oprea, pentru că acestea au luat decizia să închidă Maternitatea Odobescu pentru depistarea unor cazuri de infectare cu noul coronavirus, fără acordul DSP. Mariana Rădulescu nu avea nici o lună de când se afla la șefia DSP Timiș.

Începând cu data de 6 aprilie 2020, la conducerea DSPJ Timiș este numita, prin ordin de ministru, Dr. Mihaela Daniela Valcovici, pe funcția de director executiv. Domnia sa este medic de medicina interna și cardiologie și vine din echipa Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara, după o activitate de peste zece ani. Parcursul profesional al dr. Valcovici include practica de specialitate și cercetare in centre din țara și străinătate. Numirea sa la conducerea DSPJ Timiș vine intr-un moment de maxima importantă pentru gestionarea segmentului de sănătate publica pentru populație“, transmit reprezentanții DSP Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *