ADID Timiș în linie dreaptă cu licitațiile pentru colectarea gunoiului

ADID Timiș în linie dreaptă cu licitațiile pentru colectarea gunoiului

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

S-au finalizat licitațiile pentru colectarea gunoiului din județul Timiș. Singura zonă care deocamdată nu are o firmă, cu contrat, care să colecteze deșeurile este Făgetul.

Am terminat licitațiile, am semnat contractele. Cele două societăți, Retim și Brai Cata, au început pregătirile pentru colectare. Spre surprinderea mea plăcută au dat dovadă de mare seriozitate și în localitățile unde contractele erau expirate au făcut eforturi să înceapă colectarea cu 120 de zile înainte de termenul în care erau obligați. Cred că această seriozitate aată că suntem pe drumul cel bun și sper să rezolvăm problema deșeurilor în județul Timiș la un calificativ de foarte bine”, a spus președintele ADID Timiș, Traian Stancu.

Săptămâna viitoare se va urca pe SEAP caietul de sarcini pentru licitația din zona Făgetului. „Aștept să punem pe site caietul de sarcini pentru licitația din zona Făget, care încheie pe județul Timiș colectarea deșeurilor. Săptămâna viitoare vom pune pe site caietul de sarcini și intră în termenele legale. Sper să putem începe pe zona Făget, cu toată această pierdere de timp, aproximativ la fel cu celelalte zone și firma care va câștiga vaavea același grad mare de seriozitate sper că va avea același termen. Deocamdată în zona Făget gunoiul se colectează,conform normelor, dar ne trebuie un colector stabilit de contract”, a mai spus vicepreședintele CJ și președintele ADID Timiș, Traian Stancu.