ADID Timiș caută voluntari

ADID Timiș caută voluntari

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș caută voluntari pentru a schimba mentalitate timișenilor asupra colectării selective. Mai exact, asociația caută voluntari în cadrul Corpului Voluntarilor de Mediu ADID Timiș prin care să susțină dorința cetățenilor pentru un mediu mai curat.

„Ești o persoană responsabilă, activă, empatică, creativă? Vrei sa fii voluntar în cadrul CORPULUI VOLUNTARILOR DE MEDIU ADID TIMIȘ? ADID Timiș îți acordă șansa de a te implica activ în derularea proiectelor care susțin realizarea unei colectări corecte a deșeurilor menajere.

Dacă și tu crezi că soluțiile depind de implicarea fiecăruia dintre noi, Asociația ADID TIMIȘ te invită să fii voluntar și să te implici împreună cu noi!

Mai multe informații despre Asociația ADID TIMIȘ sau despre activitățile pe care le desfășurăm puteți regăsi consultând website-ul nostru (adidtimis.ro)  sau accesând pagina noastră oficială de Facebook (Adid Timis).

Pentru a vă înscrie, nu ezitați să ne contactați: adresă de e-mail: adidtimis@yahoo.com; număr de telefon: 0256.406.452; sau direct la sediul ADID TIMIȘ.

Dacă vrei să faci parte din proiectele noastre, tot ce îți cerem la schimb este un pic din timpul tău!”, transmit reprezentanții ADID Timiș.

Sediul ADID Timiș se află cu sediul pe Bulevardul Revoluției, nr. 17.