ADID și Retim organizează un concurs creativ despre reciclare, pentru elevii din Timiș

ADID și Retim organizează un concurs creativ despre reciclare, pentru elevii din Timiș

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș și Retim Ecologic Service SA împreună cu partenerul Zonă în Dezvoltare Lions Dinamic Plus Timisoara organizează Concursul 3R – REducere, REfolosire, REciclare a deșeurilor.

Concursul este organizat și se desfășoară în județul Timis, zona 1 Timișoara și zona 0 Ghizela, în perioada 03 martie – 12 aprilie și este destinat elevilor claselor 0-12.

Scopul acestui concurs online este de informare si conștientizare a modului în care copiii pot afla cum pot reduce, refolosi si recicla deșeurile de la școală sau acasă.

Astfel, tinerii pot deveni creativi prin diferite forme, desene, eseuri, fotografii, videouri, obiecte sau reprezentări grafice realizate din materiale reciclabile, ilustrând princiile 3R.

Înscrierea elevilor în concurs și depunerea lucrărilor se va face în perioada 03-16 martie 2021, prin profesorul coordonator desemnat de unitatea de învățământ care va completa și transmite Anexa de înscriere în concurs împreună cu lucrările elevilor, în format electronic la adresa de e-mail timisrecicleaza@gmail.com.

Premiile oferite de către organizatori sunt:

  • 21 Biciclete
  • 21 Trotinete freestyle
  • 21 Seturi role
  • 100 Rucsacuri

Premii de participare, în limita următoarelor cantități:

  • 150 bidoane de apa reutilizabile
  • 150 sepcute
  • 100 de sacose reutilizabile din material reciclabil

Regulamentul concursului se găsește aici: https://bit.ly/387LJLz

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *