ADID și Retim i-au premiat pe elevii câștigători ai concursului „Colectăm selectiv în familie”

ADID și Retim i-au premiat pe elevii câștigători ai concursului „Colectăm selectiv în familie”

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Joi, 13 iunie, la Consiliul Județean Timiș, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri (ADID) Timiș și Retim, în colaborare cu clubul Lions Dinamic Plus Timișoara, au organizat festivitatea de premiere a elevilor câștigători la concursul Colectăm selectiv în familie.

Concursul a avut ca scop informarea populația despre regulile de colectare selectivă și de a plasa Timiș în topul judeţelor din țară cu cele mai bune rezultate la atingerea țintelor de reciclare, Retim desfăşoară în această perioadă o amplă campanie de informare a populației din zona 1 și zona 0. Una dintre componentele acestei campanii a ajuns încă din data de 27 mai în mai multe școli din județ prin intermediul unui concurs de desen.

Premiile au constat în 15 trotinete electrice, 25 de hoverboard-uri și 40 de biciclete.

Peste 850 de elevi de la 17 școli din Timiș au participat la concursul Colectăm selectiv în familie. Premii sunt în valoare de 60.500 lei. Copiii au trebuit să deseneze pe o foaie A4 diferite imagini plecând de la tema colectării selective a deșeurilor în familie. Concursul s-a desfășurat în perioada 27 mai – 12 iunie, iar astăzi, 13 iunie, a avut loc premierea câștigătorilor.

Gh. M.