Adi Orza critică decizia fulger ce obligă purtarea de măști și mănuși, la Timișoara

Adi Orza critică decizia fulger ce obligă purtarea de măști și mănuși, la Timișoara

- in Actualitate, Politica, Stiri
0

Reacțiile la anunțul brusc conform căruia la Timișoara de miercuri 22 aprilie masca si mănușile devin obligatorii nu întârzie să apară. Fostul viceprimar al Timișoarei, acum consilierul independent Adi Orza, este oripilat de decizia in pripă ce devine regulă în orașul de pe Bega.

Primarul Timisoarei anunta pe FB in jurul orei 20, ca de MAINE cetatenii au niste obligatii legate de portul mastii si al manusilor. In mod normal, o astfel de decizie trebuie anuntata cu cateva zile inainte fata de data obligativitatii. Cei care nu au manusi sau masti spre exemplu, maine dimineata, in mijloacele de transport in comun sunt pasibili de amenda? De unde isi vor achizitiona, acum, la orele serii aceste obiecte devenite OBLIGATORII?
In alta ordine de idei, in alte localitati aceste decizii cand s-au luat, au fost anuntate cu cateva zile inainte. Nu mai vorbesc de cazurile in care obiectele respective au fost distribuite gratuit de primarii. Sau ca in plus, respectivele administratii au detaliat ce inseamnna ” masca”, aratand ca se accepta si esarfe sau masti de bumbac, etc. Cetatenii unei comunitati sunt aliati, nu subordonatii unei entitati administrative. Sunt beneficiarii serviciului public prestat de aceasta. Prin urmare, trebuie respectati ca atare!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Adrian Orza.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *