Actrița Maia Morgenstern, amenințată cu moartea. Unul dintre suspecți este din Timiș

Actrița Maia Morgenstern, amenințată cu moartea. Unul dintre suspecți este din Timiș

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0
maia morgenstern

Actrița Maia Morgenstern a trecut prin clipe groaznice. Directorul Teatrului Evreiesc de Stat a primit un mesaj în care a fost amenințată cu moartea, pe care l-a postat ulterior pe Facebook.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar Poliția Română, în colaborare cu Brigada Antiteroristă a SRI, au reușit astăzi să identifice doi suspecți, la al căror domiciliu au avut loc percheziții, astăzi. Unul dintre aceștia este din județul Timiș, mai precis din localitatea Lenauheim.

În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind mesajele de ameninţare adresate doamnei Maia Morgenstern şi Teatrului Evreiesc, au fost efectuate investigaţii pentru identificarea persoanei care a trimis mesajul, în colaborare cu SRI – Brigada Antiteroristă, fiind stabilită posibila adresă electronică IP, utilizată pentru transmiterea mesajelor”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Poliţia a precizat că au fost identificate două persoane bănuite, una pe raza judeţului Timiş, iar alta pe raza municipiului Bucureşti şi că în prezent se fac verificări la domiciliile lor, pentru clarificarea situaţiei.

Situaţia în cauză este analizată şi la nivelul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi DIICOT, în vederea stabilirii de elemente specifice unui act terorist, urmând a se dispune în consecinţă”, mai precizează IGPR.

Maia Morgenstern a primit mesaje de ameninţare pe care le-a făcut publice pe contul său de Facebook. Mesajul primit pe e-mail a fost semnat: „Din partea partidului AUR” şi trimis de „Andrei Illarie” pe toate adresele oficiale de email ale Teatrului Evreiesc de Stat, pe care actriţa îl conduce.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *