Acțiuni umaniste, în tot județul, dedicate copiilor

Acțiuni umaniste, în tot județul, dedicate copiilor

- in Locale, Social, Stiri
0

Oamenii Mariei Grapini organizează, de Ziua Internațională a Copilului, evenimente atractive pentru cei cărora le este dedicată, în exclusivitate, prima zi a lunii iunie. Umaniştii din PPU-sl Timiş au strigat adunarea şi au decis să le ofere copiilor din Timişoara, Denta sau Giarmata câteva ore de relaxare, antren şi bună dispoziție, cu animatoare, jocuri, mini concursuri şi…multe dulciuri, căci de 1 Iunie e permis orice şi oricât!

În Timişoara, vicepreşedintele PPU-sl Timiş, Evelyn Velciov, îi aşteaptă pe copii, la sediul Şcolii de Meserii ce-i poartă numele, cu surprize inedite: elevii şcolii vor executa freze, împletituri şi machiaje pentru toate domnişoarele ce vor participa la eveniment, ba chiar şi pentru mămicile doritoare. Va fi muzică şi multă bună dispoziție, pentru că umaniştii ştiu să creeze atmosferă, după cum declară Velciov.

La Denta, Organizația de Tineret a PPU-sl Timiş îi aşteaptă pe cei mici în parcul central, cu animatoare, mini concursuri de dans şi de învârtit cercul, ateliere de pictură pe față. Şi-au anunțat deja prezența peste 40 de copii cărora “nu le pasă dacă plouă, aşa cum ne amenință meteorologii! E ziua lor şi sunt hotărâți să se distreze”, susține liderul tineretului umanist, Alex Călin.

Preşedinta Organizației de Femei a PPU-sl Timiş, Mirela Sas, organizează pentru copiii mai puțin fericiți, de care are grijă de ani de zile, un moment surpriză. Sunt peste 30 de copii ce provin din medii defavorizate, pe care umaniştii îi vizitează periodic şi care merită, evident, toată atenția.

“Aceştia sunt umaniştii mei! Oameni serioşi şi implicați în viața comunităților in care trăiesc, pentru că sunt conştienți că aşa e creştineşte, pentru că sunt buni şi apropiați de semenii lor! Mă bucur să conduc o organizație atât de activă, îi felicit pentru inițiative, îmi pare rău că nu sunt alături de ei, ştiu că vor avea succes astăzi! Din Parlamentul European, le transmit că mă lupt în continuare pentru Camelia Smicală şi copiii ei, pentru că nu trebuie să permitem, vreodată, ca, din cauza unei legislații extreme, o mamă să nu-şi poată strânge la piept copilul! Transmit un sincer La mulți ani tuturor copiilor şi speranța unui viitor bun şi sigur pentru ei!”, a declarat liderul umanist, europarlamentarul Maria Grapini.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *