Acțiune fulger la cimitirele de mașini din Timișoara

Acțiune fulger la cimitirele de mașini din Timișoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali au efectuat, în aceste zile, o acțiune fulger la firmele care se ocupă cu dezmembrări de autovehicule din Timișoara și cu vânzarea cu amănuntul de piese auto. Scopul acțiunii a fost acela de a lua măsuri în cazul societăților care nu respectă legislația din domeniu, dar și pe cea referitoare la parcarea neregulamentară și abandonarea de autovehicule, existând numeroase sesizări de la cetățeni că în jurul acestor schroturi se află multe mașini în stare avansată de degradare.

Au fost verificate nouă firme din această categorie de pe străzile Ion Ionescu de la Brad, Ovidiu Balea, Calea Buziașului, DN 59, Grigore Alexandrescu, Cloșca, Vuc Karadjic, Venus. Au fost date opt amenzi în valoare de 4700 lei pentru lipsa acordului de funcționare, nerespectarea orarului, depozitarea de autovehicule dezmembrate pe domeniul public, dar și opt autocolante autovehiculelor parcate neregulamentar pe spațiul verde și în raza indicatorului oprire interzisă, precum și 12 somații în cazul autovehiculelor abandonate.

În cazul unei societăți de pe str. Vuc Karadjic s-a întocmit documentația de propunere de suspendare a activității comerciale pentru o perioadă de până la 30 de zile. Astfel de acțiuni se vor desfășura periodic”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *