Acțiune a polițiștilor locali în mijloacele de transport în comun. Amenzi pentru consum de alcool și fumat în troleibuze

Acțiune a polițiștilor locali în mijloacele de transport în comun. Amenzi pentru consum de alcool și fumat în troleibuze

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali au efectuat, miercuri, în intervalul 16.00-24.00, o nouă acțiune pe mijloacele de transport în comun, în stațiile STPT din zone precum Gara de Nord, Lipovei, Calea Aradului și Calea Torontalului, dar și pe malurile Canalului Bega.

În urma acțiunii, au fost aplicate nouă amenzi pentru consum de alcool, fumat în mijloacele de transport, aruncare de ambalaje și alte resturi pe jos, dar și pentru parcarea mașinilor în stațiile STPT. Totodată, au fost aplicate 26 de invitații digitale în cazul mașinilor depistate pe trotuare, în stații sau pe spații verzi, iar două persoane fără adăpost au fost preluate de echipajul Poliției Locale pentru predarea lor la centrul social de pe strada Telegrafului.

Scopul acțiunii a fost identificarea persoanelor care nu respectă normele de conviețuire socială, atât în mijloacele de transport  în comun cât și pe malurile Canalului Bega, ascultă muzică la intensitate mare, distrug echipamentele, au un comportament agresiv față de călători și angajații Societății de Transport Public Timișoara, consumă băuturi alcoolice etc, dar și acela de a identifica persoane care consumă substanțe cu potențial psihoactiv și agresează cetățenii ieșiți la promenadă pe malurile Begăi“, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Astfel de acțiuni sunt organizate periodic de polițiștii locali, în mai multe zone ale orașului și la intervale orare diferite, cu scopul diminuării fenomenului contravențional și infracțional în municipiul nostru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *