ACS Poli Timișoara și ASU Politehnica – la Supercupa de fotbal virtual #jucămdeacasă

ACS Poli Timișoara și ASU Politehnica – la Supercupa de fotbal virtual #jucămdeacasă

- in Locale, Sport, Stiri
0

ACS Poli Timișoara va participa la primul turneu important cu echipa de eSports la Supercupa #jucămdeacasă, eveniment organizat de Federația Română de Fotbal Virtual.

Amintim că Clubul Poli Timișoara a avut reprezentant eSports încă din 2018, iar anul trecut a câștigat Cupa României și a ajuns până în sferturile Europa League. După o pauză de câteva luni, a reluat competițiile virtuale.  Din Timișoara mai participă și ASU Politehnica.

”Lumea așa cum o știm este nevoită să schimbe regulile pentru a trece cu bine peste aceste momente dificile. Fotbalul nostru drag este nevoit să se conformeze acestor reguli pentru a-i proteja pe cei care îl iubesc. Este o situație atipică în care simțim cu toții lipsa fotbalului. Ne este dor de antrenamente, de jucători, de meciuri, de suporteri, de cântecele galeriei și mai ales de atmosfera stadionului. Ne este dor de FOTBAL. Acum suntem nevoiți să #stămîncasă pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru. Trebuie să câștigăm meciul cu virusul pentru a ne trăi viața în afara propriilor case, așa cum am făcut-o mereu. Din acest motiv, haideți să facem ce știm noi cel mai bine. Să jucăm fotbal! Pentru că nu putem veni la stadion vom transforma casele în vestiare personale și Playstation-urile în terenuri de joc!“, îndeamnă Federația Română de Fotbal Virtual.