ACS Poli Timișoara n-are bani să plătească pentru închirierea stadionului. Ce vrea să facă Consiliul Județean Timiș

ACS Poli Timișoara n-are bani să plătească pentru închirierea stadionului. Ce vrea să facă Consiliul Județean Timiș

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Consiliul Județean Timiș încearcă, pentru a doua oară în acest an, să primească banii de la ACS Poli Timișoara pentru închirierea stadionului. Vorbim de peste 210.000 de lei, sumă pe care echipa de fotbal o datorează instituției.

Reprezentanții instituției s-au și gândit la o metodă prin care să obțină acești bani, astfel că, astăzi, în plenul Consiliului Județean Timiș, a fost votat un proiect de hotărâre privind încheierea unui contract de cesiune a creanței.

Practic, în momentul în care ACS Poli Timișoara va primii banii de la Liga Profesionistă de Fotbal pentru drepturile de televizare a meciurilor din Cupa Ligii, în conturile CJ Timiș va fi transferată suma necesară acoperirii datoriei de peste 210.000 lei. “Dorim să ne recuperăm debitele pe care le avem de încasat de la ACS Poli privind închirierea stadionului. Era urgentă aprobarea acestui proiect pentru că noi am făcut în urmă cu cinci luni un contract care a expirat și n-am vrut să fim descoperiți, existând posibilitatea alocării acestor drepturi de televiziune din partea Ligii în această toamnă“, a spus miercuri, 30 august, Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *