AcOR va avea sediu la Șag din această vară

AcOR va avea sediu la Șag din această vară

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Adunarea Generală a Filialei Județene Timiș a Asociației Comunelor din România (AcOR) are loc miercuri, 24 februarie, în sesiune extraordinară. Primarul comunei Șag, Flavius Roșu vrea să candideze pentru o poziție în Consiliul Director ACoR. Asociația va avea din vară sediu și la Șag.

“In calitate de primar al comunei Sag, comuna ce va gazdui sediul filialei ACoR- investitia fiind in curs- ma simt determinat sa ma implic in aceasta structura cu care am colaborat extrem de bine in anii ce au trecut. Structura extrem de importanta si bine definita in ecuatia administrativa.

E important sa încercăm să ne corelăm şi să avem puncte de vedere comune pentru tot ce înseamnă reglementare, si trebuie să facem tot ceea ce ţine de noi pentru o administraţie publică eficientă.

Trebuie sa sustinem programele si proiectele specifice comunelor si sa devenim un partener activ al institutiilor statului si al celorlalte forme asociative ale UAT-urilor din Romania.

In acest sens, conștient de importanta demersului meu, imi exprim intentia de a candida la o pozitie in Consiliul Director, urmand sa ma decid mai apoi, daca voi face pasul următor si la o functie de conducere”, a scris pe pagina sa de Facebook, Flavius Roșu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *