Accident violent cu șapte victime, între care și un copil, la Lovrin. Două persoane și-au pierdut viața

Accident violent cu șapte victime, între care și un copil, la Lovrin. Două persoane și-au pierdut viața

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Accident violent, în această dimineață, pe drumul național 6, la ieșire din localitatea Lovrin spre Sânnicolau Mare. Au fost implicate șapte victime, între care și un copil. Două persoane și-au pierdut viața.

Două autoturisme s-au izbit puternic, după ce unul dintre șoferi nu a adaptat viteza la condițiile de drum intrând în coliziune cu un alt autoturism ce se deplasa regulamentar pe sensul opus. În urma impactului una dintre mașini a rămas pe carosabil, blocând ambele sensuri de circulație, iar cea de-a doua a fost aruncată în afara părții carosabile. La locul accidentului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport persoane și victime multiple, 14 pompieri și patru echipaje SAJ.

În autoturismul aflat în afara părți carosabile se aflau cinci persoane, trei bărbați, o femeie si un copil de aproximativ 3 luni. Trei persoane au fost transportate la spital de către echipajele SAJ. O persona a fost transportată la spital de echipajul SMURD.

În prezent la locul intervenției se află un bărbat care va fi transportat la spital cu elicopterul SMURD. În autoturismul aflat pe partea carosabila se aflat două persoane inconștiente, care din nefericire au fost declarate decedate ulterior”, transmit reprezentanții ISU Timiș.