Accident GRAV în vestul țării: patru victime, dintre care una în comă a fost adusă cu elicopterul la Timișoara

Accident GRAV în vestul țării: patru victime, dintre care una în comă a fost adusă cu elicopterul la Timișoara

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
accident A1

Accident grav de circulație, astăzi, pe autostrada A1, segmentul Pecica – Arad. Este vorba de un carambol în care au fost implicate trei mașini, care s-a petrecut la kilometrul 551, lângă Pecica, patru persoane fiind rănite.

La locul accidentului s-au deplasat trei ambulanțe, fiind trimis și elicopterul SMURD, care a transportat o victimă a accidentului, aflată în comă, la Spitalul Județean Timișoara.

„Din ultimele informații pe care le deținem, este vorba de patru victime. Una dintre victime este în stare gravă, comatoasă și a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Celelalte trei victime, care erau pe picioarele lor, vor fi transportate de echipajele medicale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat pentru Aradon, Nicoară Raveca Mărioara, managerul general al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Centrul Info Trafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza accidentului rutier în care au fost implicate patru autovehicule, traficul pe sensul către Arad al autostrăzii A1 Pecica – Arad, este blocat la kilometrul 551, începând cu ora 12.35.

UPDATE: Victima transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Timișoara a murit. Este vorba de un bărbat angajat la firma responsabilă cu întreținerea segmentului de autostradă Pecica-Arad, care a fost lovit în plin în carambol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *