Accident grav în Timiș: cinci persoane la spital după ce un autobuz a intrat într-o mașină Foto

Accident grav în Timiș: cinci persoane la spital după ce un autobuz a intrat într-o mașină Foto

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Un accident cumplit de circulație s-a petrecut, în această seară, pe un drum din județul Timiș, în urma căruia cinci persoane au fost rănite. Accidentul rutier a avut loc pe DN 59, între localitățile Voiteg și Jebel, între un autoturism și un autobuz în care se aflau 50 de persoane.

În urma impactului, nicio persoană din autobuz nu a fost rănită, însă toate cele cinci aflate în mașină au necesitat îngrijiri medicale, dintre care două victime erau încarcerate. Toate cele cinci persoane rănite au fost transportate la spital, conştiente şi cooperante. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Potrivit reprezentanților ISU Timiș, la locul intervenție s-au deplasat o autospecială cu modul de descărcare, o autosanitară SMURD, un ofițer şi șapte subofițeri din cadrul Subunității de Pompieri Deta şi trei ambulanțe SAJ

Inspectoratul Județean de Poliție Timiș transmite că de vină pentru producerea accidentului a fost șoferul autobuzului, care nu a păstrat distanța regulamentară față de mașină, iar aceasta s-a oprit în fața sa pentru a efectua un viraj la stânga pe un drum secundar, moment în care a lovit-o.

În cauză, polițiștii timișeni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.