Accident grav în Timiș: doi morți și o persoană se zbate între viață și moarte

Accident grav în Timiș: doi morți și o persoană se zbate între viață și moarte

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Accidentul a avut loc imediat după noaptea trecută. Trei bărbați se întorceau de la ruga de la Secaș, șoferul însă, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat într-o troiță din beton. Totul s-a întâmplat în apropiere de localitatea Ghizela. Cei trei bărbați sunt din Chizătău.

 „În data de 3 septembrie, un bărbat de 40 de ani a condus o autoutilitară pe DJ 609 A în localitatea Paniova dinspre Secaș spre Ghizela, iar un moment dat nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, iar la un moment dat într-o curba la dreapta a părăsit partea carosabilă și a intrat într-o coliziune frontală cu  o troiță. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, al unui pasager de 38 de ani, și rănirea gravă a unui pasager de 35 de ani”, a declarat Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș. Medicii fac tot posibil să-i salveze viața celui de-al treilea bărbat implicat în accident.

Se pare că accidentul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Polițiștii au deschis însă o achetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.