Accident feroviar lângă Timișoara. Mașină spulberată de tren

Accident feroviar lângă Timișoara. Mașină spulberată de tren

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Accident feroviar duminică dimineața în Halta Giroc. O mașină a fost izbită de o garnitură interregio care circula pe ruta Timișoara-Târgu Mureș.

Mașina a fost făcută praf, iar șoferul a fost grav rănit. În tren se aflau 70 de persoane, dar nici un călător nu a fost rănit.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 2 echipaje SMURD (B și C), o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare și 15 pompieri.

Victima a fost extrasă de către pompieri și predată echipajului SMURD C inconștientă, dar cu semne vitale și transportată la spital.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a condus un autoturism pe str. Calea Timișoarei din localitatea Giroc dinspre Timișoara, iar la trecerea la nivel cu calea ferată nu a respectat semnalele acustice și luminoase aflate în funcțiune intrând în coliziune cu un automotor care circula pe ruta Timișoara – Târgu Mureș. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 28 de ani. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *