Accident cumplit pe autostradă, în Timiș: un mort și 4 răniți. A fost solicitat elicopterul SMURD Foto

Accident cumplit pe autostradă, în Timiș: un mort și 4 răniți. A fost solicitat elicopterul SMURD Foto

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Un grav accident s-a produs, în această dimineață, pe Autostrada A1, între Timișoara și Arad, în apropierea localității Orțișoara.

O mașină în care se aflau cinci persoane a ieșit de pe partea carosabilă, a rupt parapetul și s-a răsturnat în șanț. În urma impactului, o persoană a murit pe loc, iar celelalte patru au fost rănite, fiind transportate la spital.

ISU Timiş a fost solicitat să intervină la un accident rutier pe autostrada A1, km 516. O mașină, în care se aflau 5 persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile.  În urma impactului, o victimă a decedat, iar alte 3 victime au suferit multiple traumatisme. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o Autospecială de Transport Persoane şi Victime Multiple, 3 autosanitare SMURD, 16 subofițeri, ambulanță SAJ şi echipaje de poliție. De asemenea, la locul intervenției a fost solicitat şi elicopterul SMURD pentru a prelua o victimă inconștientă“, arată ISU Timiș.

Foto: ISU Timiș

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *