Accident cumplit in vestul tarii: doua persoane au murit Video

Accident cumplit in vestul tarii: doua persoane au murit Video

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Un accident cumplit de circulație s-a produs în această dimineață în județul Hunedoara.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, accidentul a avut loc pe DN66, în localitatea Băcia, fiind implicate un microbuz și un TIR.

Pompierii salvatori au găsit la locul impactului dintre o dubiţă de transport persoane înmatriculată în Hunedoara si un tir din Harghita patru victime, un bărbat şi trei femei. Trei dintre oamenii aflaţi în microbuz au fost extraşi din autoturism cu ajutorul echipei de descarcerare. Bărbatul de 51 ani, șoferul microbuzului, și o femeie nu au mai putut fi salvaţi. Alți doi răniţi, două femei, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului din partea echipajului de prim ajutor și ulterior au fost transportate la UPU Deva“, a informat ISU Hunedoara.

Șoferul TIR-ului a fost rănit.

Conform polițiștilor hunedoreni, vinovat pentru producerea accidentului este șoferul dubiței de transport persoane, care circula din direcția Petroșani-Simeria, iar în localitatea Băcia a pătruns pe contrasens, cel mai probabil pentru a realiza o depășire neregulamentară, și a intrat în coliziune cu TIR-ul.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri în zona producerii accidentului rutier, timp de mai multe ore.

Foto/Video: ISU Timiș

Accident rutier grav, soldat cu 2 oameni decedaţi și doi grav răniţi, pe DN 66 în Băcia – video

Publicată de ISU Hunedoara pe Joi, 3 octombrie 2019