Accident cu șapte victime, între care și doi minori, în apropiere de Făget. Au fost solicitate două elicoptere SMURD

Accident cu șapte victime, între care și doi minori, în apropiere de Făget. Au fost solicitate două elicoptere SMURD

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Accident grav de circulație, astăzi, în jurul orei 11:40, în apropiere de localitatea Făget. Două mașini cu șapte persoane, printre care și doi minori, s-au izbit puternic pe DN 68 A.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare (A2003) și o ambulanță S.M.U.R.D. tip B din cadrul Stației de Pompieri Făget, cu un efectiv de șase subofițeri, o autospecială de transport personal și victime multiple A.T.P.V.M. din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj cu trei subofițeri, două elicoptere S.M.U.R.D. (Arad și Caransebeș) și două ambulanțe SAJ.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane, dintre care doi minori și cinci adulți. În urma impactului, o persoană a rămas blocată într-un autoturism și a fost extrasă în stare de inconștiență dar cu semne vitale, iar celelalte persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la fața locului“, transmit reprezentanții ISU Timiș.

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN68A dinspre Făget spre Margina, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga către DC107, fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers fiind angajată în efectuarea manevrei de depășire pe linie continuă. În urma impactului, 5 persoane au fost rănite, respectiv, conducătorul auto și un bărbat în vârstă de 53 de ani, pasager în același autoturism și doi bărbați de 40 și 62 de ani și o fețiță de 6 ani, pasageri în autoturismul condus de femeie“, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Din cele șapte persoane implicate în accident, cinci victime au fost transportate la spital. Este vorba despre o minoră de 6 ani, care este însoțită de mama și sora acesteia (de aproximativ 15 ani), este transportată de o ambulanță SAJ la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara; doi bărbați au fost preluați de elicopterele SMURD și transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” Timișoara (una dintre victime fiind cea rămasă blocată) și doi bărbați sunt transportați cu ambulanțe SAJ la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *