Abonamentele Timpark, in continuare valabile in centrul Timisoarei. De ce s-a razgandit primarul Robu

Abonamentele Timpark, in continuare valabile in centrul Timisoarei. De ce s-a razgandit primarul Robu

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Abonamentele Timpark vor fi în continuare valabile în centrul Timișoarei. Anunțul a fost făcut marți, 27 noiembrie, de primarul Nicolae Robu, după ce a ajuns la concluzia că nu are altă alternativă pentru șoferii care vin la muncă în zona zero a Timișoarei cu mașinile.

Am decis să continuăm pe Timpark ca și până acum și cel puțin deocamdată să nu scoatem abonamentele din zona centrală, unde era în analiză și varianta de a le scoate. Eu am făcut și un sondaj pe Facebook și am văzut că majoritatea celor care s-au pronunțat au dorit să scoatem abonamentele din zona centrală. Nu am găsit soluție ca să facem brusc lucrul acesta și totodată să asigurăm alternative pentru cei ce vin la lucru în zona centrală“, a explicat primarul Timișoarei.

Conform edilului, în momentul în care numărul de mijloace de transport în comun va fi suplimentat, după angajarea de șoferi și vatmani, s-ar putea reveni la această decizie de a scoate abonamentele Timpark din zona centrală a Timișoarei. Motivul ar fi că timișorenii care lucrează în centru ar putea merge cu autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *