ABAB Timișoara călcată de inspectorii Băncii Mondiale

ABAB Timișoara călcată de inspectorii Băncii Mondiale

- in Administratie, Locale, Stiri
0

O echipă a Băncii Mondiale s-a aflat la Administraţia Bazinală de Apă Banat (ABAB) Timișoara unde a avut o amplă discuție cu Titu Bojin, directorul instituției, și cu ceilalți specialiști, despre situația apelor din regiune. Echipa va avea la nivel naţional, mai multe întâlniri cu oficiali ai Ministerului Apelor şi Pădurilor, ai Administraţiei Naţionale “Apele Române” şi ai administraţiilor bazinale de apă.

Bojin a spus că s-au discutat aspecte legate de Analiza Diagnostic a Sectorului de Apă din Spaţiul hidrografic Banat, aspecte care ţin de măsurile prevăzute în Planul de Management al Bazinului Hidrografic Banat pentru perioada de planificare 2016 – 2021 şi care sunt necesare pentru atingerea obiectivelor de mediu, şi de măsurile propuse pentru atingerea obiectivelor de management al riscului de inundații prevăzute în Planul de Management al Riscului la Inundații pentru Bazinul hidrografic Banat.

“La discuţii au participat echipa misiunii de lucru: Cesar Niculescu expert, GuzAlaerts expert, Gabriel Ioniţă expert, Adrian Popescu expert, Cosmin Buteică expert, managementul de vârf al ABA Banat împreună cu specialişti din cadrul serviciilor Plan Management Bazinal, Gestiunea, Monitorizarea şi Protecţia Resurselor de Apăşi Urmărire şi Promovare Investiţii.  În zilele următoare, echipa Băncii Mondiale pentru sectorul de apă se va deplasa la Iaşi şi Bucureşti”, a informat ABAB Tiimișoara.

Gh. M.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *