A spart o Biserică în Timișoara și trei autoturisme într-o singură noapte

A spart o Biserică în Timișoara și trei autoturisme într-o singură noapte

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii Secției 1 Timișoara au depistat, în flagrant delict, un tânăr de 22 de ani, care ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un lăcaș de cult.

Din cercetări a reieșit că, acesta ar fi pătruns, prin efracție, în lăcașul de cult, situat pe strada Ștefan cel Mare, însă nu a reușit să sustragă bunuri din interior, fiind declanșat sistemul de alarmare. Totodată, extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că, în cursul aceleiași seri, tânărul, prin spargerea geamului portierei, ar fi sustras bunuri (radiocasetofoane, unelte și documente) din trei autoturisme parcate pe raza municipiului și ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un al patrulea vehicul.

Prejudiciul în valoare de 3500 de lei a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate păgubiților. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și tentativei la infracțiunea de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților cu propuneri legale. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *