A murit Maradona!

A murit Maradona!

- in International, Sport, Stiri
0

Veste tristă în lumea sportului rege. Legendarul Diego Armando Maradona, probabil cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, a încetat din viață, la vârsta de 60 de ani. Cauza decesului este stop cardiorespirator.

Maradona se afla la casa din Tigre (Argentina), unde se recupera după operația pe creier suferită în urmă cu două săptămâni. Intervenția a decurs cu succes, iar toată lumea era optimistă în privința sănătății fostului campion mondial din 1986. Din păcate, lucrurile s-au înrăutățit brusc. Astăzi, argentinianul a suferit un stop cardiorespirator și n-a mai putut fi salvat.

Campion mondial în 1986, Diego Maradona a înscris 34 de goluri în 90 de partide jucate pentru Argentina. El a evoluat la patru ediții ale Cupei Mondiale: Spania 1982, Mexic 1986 (campion), Italia 1990 (vicecampion), SUA 1994.

La nivelul echipelor de club, Maradona a evoluat la Argentinos Juniors, Boca Juniors, Barcelona, Napoli, Sevilla și Newell’s Old Boys. Considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, Maradona a cucerit 9 trofee alături de echipele de club.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *