A început sezonul estival. Spre ce destinații putem zbura de pe Aeroportul Internațional Timișoara

A început sezonul estival. Spre ce destinații putem zbura de pe Aeroportul Internațional Timișoara

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0
vacanta

S-a dat startul curselor de vacanță de pe Aeroportul Internațional Timișoara. La sfârșitul lui mai, primii turiști au plecat în Creta și Antalya, iar de luna aceasta au început zborurile către Zakynthos și Constanța.

Alături de aceste curse spre destinații de vacanță, pasagerii pot opta și pentru cursele regulate spre Italia: Bari – cu acces la plajele de la Marea Adriatică și Marea Ionică și Treviso – cu acces la plajele de la Marea Mediterană și Veneția, Spania: Valencia – cu acces la plajele din Costa Blanca și Barcelona – Costa Brava, Israel: Tel Aviv – cu acces la plajele Mediteranei sau la Marea Moartă.

O oportunitate deosebită sunt și zborurile zilnice către Frankfurt am Main, Munchen sau Milano-Bergamo, de unde se asigură conexiuni spre destinații exotice de vacanță cum ar fi zona Caraibelor sau insulele Oceanului Indian.

”În acest an, datorită conexiunilor disponibile de la Aeroportul Timișoara, turiștii au la dispoziție o gamă variată de vacanțe, în tot sezonul estival. Zborul cu avionul permite să ajungă la destinația dorită într-un timp scurt, astfel turiștii pot profita de fiecare zi de concediu. Este foarte bine că agențiile de turism vin în întâmpinarea nevoilor clienților, oferind vacanțe pe toate gusturile”, spune directorul Aeroportului, Daniel Idolu.

Curse Charter
TURCIA ANTALYA Lu, Ma, Jo, 2 x zi – Vi, Sa
GRECIA HERAKLION – Creta Mi, Vi
ZAKYNTHOS Lu  – din 11 iunie
 
Curse Regulate
ROMÂNIA CONSTANȚA Lu, Vi, Du – din 16 iunie
SPANIA BARCELONA Lu, Vi
VALENCIA Lu, Vi
ITALIA BARI Lu, Vi
VENETIA Mi, Du
ISRAEL TEL AVIV Ma, Jo, Sa

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *