A început repararea scenei din Parcul Rozelor FOTO

A început repararea scenei din Parcul Rozelor FOTO

În viitorul apropiat se vor putea organiza din nou evenimente pe scena din Parcul Rozelor din Timișoara, care a fost distrusă în timpul furtunii puternice din toamna anului 2017. Casa de Cultură a Municipiului Timișoara anunță că, din această săptămână, schelele au fost montate pe scenă, pentru a se putea realiza reparațiile necesare.
A durat, dar am reușit. În aprilie am reluat demersurile pentru demararea reparațiilor copertinei din Parcul Rozelor și, de două zile, schelele sunt montate pe scenă. Am descoperit, peste tot, în tot acest timp, oameni implicați, dornici să ajute, într-un context care nu a fost mereu lin și limpede. (…) Sperăm să ne revedem în parc cât mai curând, cu bucuria unor evenimente reușite, pentru Timișoara”, a transmis Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, pe Facebook.
Reprezentanții Primăriei Timișoara au scris, tot pe Facebook, că proiectul de reparații al scenei din Parcul Rozelor este coordonat de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara. „Un spațiu important pentru comunitatea noastră, scena din Parcul Rozelor, se reface și va reveni la viață”, au precizat reprezentanții instituției.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *