A inceput reabilitarea unui drum important din Banat. Ministrul Transporturilor, in vizita pe santier

A inceput reabilitarea unui drum important din Banat. Ministrul Transporturilor, in vizita pe santier

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Vești bune pentru șoferii din vestul țării. În această primăvară a început reabilitarea unui drum important din Banat. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că este vorba de DN 57, din județul Caraș-Severin, care este modernizat de la Oravița și limita cu județul Timiș.

Sâmbătă, 4 mai, tronsonul de drum care a intrat în reabilitare a fost vizitat de către ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și directorul general al CNAIR, Narcis Neaga. Asta în condițiile în care, într-o vizită anterioară, ministrul a promis reabilitarea acestei șosele din Banat.

Lucrările au început încă din luna aprilie. Se lucrează la structura drumului naţional, astfel încât va creşte şi capacitatea portantă. Lucrările sunt de amploare, de bună calitate şi, foarte important, se fac în regie proprie. Aşa cum spuneam, banii sunt alocaţi de la bugetul de stat, deci nu vor fi probleme legate de alocarea fondurilor. Este foarte important ca şi compania, prin Direcţia regională, să lucreze neîncetat, pentru că, aşa cum am promis, voi veni în vizită pe şantier. Această vizită a fost anunţată, dar voi mai veni, neanunţat, în perioada imediat următoare şi vreau să văd că lucrările se desfăşoară repede şi că vor fi de calitate. Implicarea este masivă şi rezultatele se văd, mai ales atunci când această implicare vine şi din partea parlamentarilor din judeţ”, a declarat ministrul Răzvan Cuc.

DRDP Timișoara, prin Secția Producție Lucrări Drumuri, reabilitează în acest an, un tronson de pe DN 57 între km 153 (Oravița) până la km 177 (limita cu județul Timiș). Lucrările presupun executarea de burdușiri, pe o suprafață de 5000 mp, lucrări de reciclare, pe o lungime de 8 km, și așternerea unui covor asfaltic. Lucrările au început deja pe DN 57, la Oravița, de la intersecția DN 57 cu DN 57B. Au fost executate burdușiri pe o suprafață de 200mp și lucrări de frezare și așternere covor asfaltic pe o lungime de 400 metri liniari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *