A inceput noul an scolar. Peste 90.000 de elevi din Timis, in banci

A inceput noul an scolar. Peste 90.000 de elevi din Timis, in banci

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

Gata cu vacanța. Peste 90.000 de elevi înscriși în cele aproximativ 600 de școli din județul Timiș s-au reîntors la cursuri astăzi.

Datele Inspectoratului Școlar Timiș arată că din cele 608 de școli din județul nostru 28 sunt private.

La fel ca în anii precedenți, unele unități de învățământ se confruntă cu diverse probleme. Astfel, în această toamnă, șase școli din județul Timiș, toate aflate în mediul rural, nu au reușit să obțină autorizația sanitară de funcționare.

Primarul Nicolae Robu a ținut, și în acest an, să participe la cât mai multe deschideri de an școlar. Prima oprire a făcut-a la Școala Generală Nr. 30 din cartierul Soarelui, a urmat Colegiul Național Bănățean, iar apoi Liceul Teoretic “Grigore Moisil”.

Vă dau o veste bună: este în proiectare sala de sport. Din păcate, ne-a trebuit foarte mult până când am reușit să înlăturăm acea dărăpănătură. Noi vrem să facem, iar alții fac tot posibilul să ne împiedice. Nu reușesc niciodată, numai că ne întârzie, atâta tot. Dar noi trecem peste toate obstacolele. Ne bucurăm că tot ce este aici în jur este al nostru, al municipiului Timișoara. Primăria a cumpărat tot campusul și acum și posibilitatea să investim aici. Am început s-o facem“, a spus primarul Nicolae Robu, la Colegiul Național Bănățean.