A început lărgirea mai multor artere din centrul Timișoarei

A început lărgirea mai multor artere din centrul Timișoarei

- in Administratie, Locale, Stiri
0
asfaltare

Mobilizare de forțe, începând din această săptămână, în zona centrală a Timișoarei. Muncitorii Societății de Drumuri Municipale au deschis mai multe șantiere cu scopul lărgirii unor artere, pentru a fluidiza traficul.

S-a dat o listă cu unsprezece străzi pe care se intervine în perioada aceasta. Au început efectiv lucrările în zona centrală pe str. Michelangelo, respectiv pe str. I. C. Brătianu. Vor fi și acestea lucrări care vor aduce un plus considerabil de fluiditate în trafic. O să se vadă cât de curând lucrul acesta. Tot în zona centrală avem lucrări în desfășurare în zona Punctelor Cardinale. De altfel, cel puțin parțial, sunt coroborate intervențiile de pe str. I. C. Brătianu cu cele din intersecția Punctele Cardinale. O să vedeți în curând rezultatele acestor intervenții, pentru că s-a terminat cu cercetarea arheologică și se va intra din plin la lucrările propriu-zise“, a explicat primarul Nicolae Robu.

Potrivit edilului-șef, la finalul acestor lucrări din centrul Timișoarei, orașul va avea o altă imagine, “cu artere largi, cu multe benzi, care se potrivește unui oraș de câmpie cum este Timișoara“.