A început expertizarea lucrărilor de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva

A început expertizarea lucrărilor de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri, Utile
0

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a informat joi, 10 octombrie, că a început expertizarea lucrărilor de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva.

Vă reamintim că tronsonul cuprins între Ilia și Cosevița, care are o lungime de 21 de kilometri, trebuia să fie deschis la sfârșitul lunii august, însă acest lucru nu s-a mai realizat pe motiv că societatea care a construit segmentul de drum nu și-a făcut treaba. În consecință, șoseaua nu a mai fost inaugurată, din cauză că era nesigură și ar fi pus în pericol viețile șoferilor care urmau să circule pe ea, au susținut reprezentanții CNAIR.

La începutul acestei săptămâni, CNAIR SA a semnat cu Iptana SA contractul de servicii “Realizarea Expertizei Tehnice a lucrărilor de drum proiectate și executate în cadrul contractului “Proiectare și Execuție Autostrada Lugoj – Deva, lot 3 km 56+220 – km 77+361””. Valoarea contractului este de 133.200 lei, fără TVA. În conformitate cu prevederile contractului, expertiza va dura de 40 de zile. În baza acestei expertize vor fi identificate soluțiile tehnice de remediere a neconformităților identidicate pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva, a informat CNAIR.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *