A început a doua ediție a Maratonului Vaccinării de la Spitalul Militar Timișoara. Se pot imuniza și elevii cu vârsta peste 16 ani

A început a doua ediție a Maratonului Vaccinării de la Spitalul Militar Timișoara. Se pot imuniza și elevii cu vârsta peste 16 ani

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

La Spitalul Militar Timișoara a început, astăzi, cea de-a doua ediție a Maratonului Vaccinării. Evenimentul se desfășoară până în data de 01 iunie, fiind organizat la nivel național de către Ministerul Apărării Naționale. Potrivit reprezentanților unității medicale din Timișoara, a doua ediție vine cu noutăți. Astfel, se vor putea imuniza împotriva noului coronavirus și elevii cu vârsta peste 16 ani.

A doua ediție a maratonului de vaccinare vine, pe lângă rapelul asigurat celor vaccinați cu prima doză de Pfizer, cu posibilitatea vaccinării elevilor din municipiul Timișoara cu vârsta de peste 16 ani împotriva SARS-CoV-2. Campania de imunizare a elevilor este susținută de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș. Activitatea de vaccinare a elevilor și cadrelor didactice, care doresc în mod voluntar să se imunizeze, se va desfășura zilnic începând cu ora 12.00“, a informat Spitalul Militar Timișoara.

De asemenea, pe perioada maratonului de vaccinare se pot imuniza împotriva noului coronavirus și persoanele nevaccinate încă, fără a fi necesară o programare prealabilă.

Evenimentul se desfășoară pe stadionul CFR din Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *