A fost semnat contractul pentru finalizarea lucrărilor de la Centura de Sud a Timișoarei. Ar trebui să fie gata în 12 luni

A fost semnat contractul pentru finalizarea lucrărilor de la Centura de Sud a Timișoarei. Ar trebui să fie gata în 12 luni

O asociere de firme ar trebuie să finalizeze lucrările la Centura de Sud a Timișoarei. DRDP Timișoara a anunțat marți, 27 iunie, că a fost semnat contractul cu asocierea SA & PE CONSTRUCT SRL (lider de asociere) – SPEDITION UMB – TEHNOSTRADE SRL pentru finalizarea lucrărilor de la Centura de Sud a Timișoarei.
Perioada de execuție a lucrărilor va fi de 12 luni de la emiterea ordinului de începere, iar perioada de garanție a lucrărilor va fi de 10 ani. Valoare contractului este de 383.844.478,02 lei, fără TVA.
După constituirea garanției de bună execuție de către constructor, vom emite ordinul de începere a lucrărilor, conform condițiilor contractuale. Constructorul are termen apoi 12 luni pentru a finaliza lucrările”, a menționat Nicoleta Pordea, director regional DRDP Timișoara.
În decembrie 2022, când a fost reziliat contractul cu constructorul italian, progresul fizic al lucrărilor era de 58,26%.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *