A fost reluată licitația privind proiectarea Muzeului Revoluției din Timișoara

A fost reluată licitația privind proiectarea Muzeului Revoluției din Timișoara

- in Cultura, Locale, Slider, Stiri
0

Ministerul Culturii încearcă din nou să găsească o firmă care să realizeze proiectul pentru Muzeul Național al Revoluției Anticomuniste din Decembrie 1989, care ar urma să fie amenajat în Piața Libertății din Timișoara. Prima licitație în acest sens a fost lansată la începutul acestui an, dar apoi anulată.

Iată că astăzi Ministerul Culturii a lansat o nouă licitație publică. Valoarea totală estimată este de 1,2 milioane de euro, la care se adaugă TVA.

Cele două componente ale contractului sunt: a) Proiectare, cu următoarele faze: – Elaborare studiu de fezabilitate (SF), inclusiv elaborarea tuturor documentațiilor pentru Planul Urbanistic Zonal și PUZ propriu-zis, precum și obținerea tuturor avizelor și aprobărilor pentru acesta. În cadrul SF se vor elabora: Studii pentru definirea experienței muzeale (proiectare și specificații tehnice), concepția muzeală și conținutul științific, expertiza tehnică pentru structură și instalații, studiul geotehnic și ridicarea topografică, auditul energetic, studiul istoric – arhitectural-urbanistic, relevee pentru toate specialitățile, elaborare S.F., inclusiv întocmirea Devizului General); – Elaborare P.A.C. (Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire), P.O.E. (Proiect de Organizare a Execuţiei Lucrărilor) și documentaţii pentru obţinerea tuturor avizelor necesare; – Elaborare P.T.E. (Proiect Tehnic de Execuție), inclusiv D.E. (Detalii de Executie) pentru toate specialităţile: structură, arhitectură, instalaţii, inclusiv Plan SSM; – Elaborare proiect post-execuție, respectiv documentație de tip „as built”; – Certificat de performanta energetica a cladirii. b) Asistență tehnică din partea proiectantului”, scrie în anunț.

Durata contractului va fi de 24 de luni. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 15 iulie, la ora 15.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *