A fost reluată licitația privind modernizarea Gării de Nord din Timișoara

A fost reluată licitația privind modernizarea Gării de Nord din Timișoara

- in Actualitate, Locale, Stiri, Utile
0

După o licitație publică eșuată, la care nu s-a prezentat nicio firmă, la începutul acestei luni au fost reluate procedurile cu scopul identificării unei societăți care să dorească să modernizeze Gara de Nord din Timișoara.

Astfel, în data de 1 iulie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice a fost publicat de către CNCF CFR Regionala Timișoara anunțul de participare privind “Reabilitare fațadă, reparații platforme, iluminat, acces intrări în clădirea de călători stația CF Timișoara Nord și reparații acces peron linia 1 + acces tunel pietonal”, proiectare și execuție.

Valoarea estimată a contractului este de 17,6 milioane lei, plus TVA, suma fiind repartizată astfel: 923.500 lei pentru proiectare, 16,6 milioane lei pentru execuție și 50.000 lei pentru organizarea de șantier.

Se prevăd a se executa: lucrări de consolidare a elementelor structurale, de reabilitare termică cu modernizarea finisajului exterior, realizarea unei instalații centralizate de ventilație, lucrări de amenajare a piațetei gării, lucrări de intervenții la peronul liniei 1 și la tunelul pietonal“, scrie în anunțul de participare la licitație.
Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 6 august, la ora 15.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *