A fost redeschisă toaleta publică din centrul Timișoarei

A fost redeschisă toaleta publică din centrul Timișoarei

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Pas mic, dar important făcut de Primăria Timișoara. În această săptămână a fost redeschisă toaleta publică din Piața Victoriei, iar accesul este gratuit.

WC-ul se află în pasajul de sub platoul din Piața Operei, fiind deschis în urma lucrărilor de modernizare efectuate de către Colterm, putând fi utilizat de către trecători și turiști.

Astfel, din această săptămână, pot fi folosite atât toaletele pentru bărbați, cât și cele pentru femei.

Toaleta publică din Piața Victoriei a fost renovată și dotată la standarde moderne! Ținând cont de numărul de turiști în continuă creștere și de cerințele venite din parte Consiliului Consultativ pe Turism, toaleta publică din Piața Victoriei a fost reabilitată complet. Au fost refăcute și înlocuite toate instalațiile, finisajele și obiectele sanitare. Instalația electrică de iluminat este în întregime pe tehnologie LED, iar bateriile, săpunierele și ușile de acces sunt prevăzute cu senzori pentru a asigura o igienă adecvată utilizatorilor. Toaleta poate fi utilizată și de către persoanele cu handicap locomotor, fiind prevăzut un lift special care va fi montat săptămâna viitoare. Intrarea este gratuită pentru oricine, programul fiind zilnic între 7:00 și 23:00“, a anunțat Robert Kristof, city-managerul Timișoarei.

Foto: Cristi Brâncovan