A fost identificat afganul care a ucis un migrant în zona Gării de Nord din Timișoara

A fost identificat afganul care a ucis un migrant în zona Gării de Nord din Timișoara

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Polițiștii din Timiș au reușit să-l identifice pe afganul care a ucis un migrant, în data de 19 aprilie, în zona gării de nord din Timișoara, după ce l-a înjunghiat cu un cuțit, iar acum încearcă să dea de urma lui.

Astfel, ieri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, în lipsă, față de acesta, pentru omor și tentativă de omor. Criminalul este un tânăr în vârstă de 27 de ani.

În fapt, s-a reținut că în cursul după-amiezii de 19.04.2021, în jurul orei 16.36, inculpatul A.F., cetățean afgan, în timp ce se deplasa alături de alți trei migranți afgani, pe bulevardul Republicii din Timișoara, ar fi aplicat, în spate, victimei I.A.J., la rândul său migrant, o lovitură cu un cuțit, producându-i o plagă înjunghiată penetrantă, soldată cu hemoragie, leziune traumatică gravă ce a condus la decesul victimei, în scurt timp, la spital. În prealabil, în același context, inculpatul A.F. ar fi aplicat o lovitură de cuțit și unui alt migrant, respectiv persoanei vătămate K.N., lovitură soldată cu o plagă înjunghiată care a impus internarea acestuia, în vederea acordării de îngrijiri medicale. După comiterea faptelor, inculpatul A.F. a fugit și s-a ascuns, în scopul sustragerii de la urmărirea penală, iar până la acest moment procesual nu s-a reușit depistarea și audierea sa“, a transmis, astăzi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, prin intermediul unui comunicat de presă.

În aceste condiții, Poliția Timiș a făcut publică o fotografie cu migrantul criminal și a făcut apel la populație să evite interacțiunea cu acesta, dacă îl întâlnesc.

L-ați văzut? Apelați Serviciul de Urgență 112! (…) Cu acordul procurorului de caz, vă facem cunoscută imaginea autorului, un bărbat de origine afgană, în vârstă de 27 de ani, în vederea identificării lui. Facem apel la cetățeni, ca oricine recunoaște această persoană din fotografie sau poate oferi informații cu privire la aceasta, să apeleze de îndată Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. De asemenea, vă recomandăm ca la întâlnirea în spațiul public a acestui bărbat, să păstrați distanța și să evitați orice interacțiune cu acesta“, a transmis IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *