A fost finalizată licitația pentru cele 44 de autobuze electrice. Nicolae Robu: “Greaua moștenire vine”

A fost finalizată licitația pentru cele 44 de autobuze electrice. Nicolae Robu: “Greaua moștenire vine”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
Greaua moștenire cu care se tot văicărește Dominic Fritz, pare să nu fie chiar așa grea. Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că s-a încheiat licitația pentru cele 44 de autobuze electrice. Firma câștigătoare este tot una din Turcia, la fel ca și cea care realizează noile tramvaie.
👍 GREAUA MOȘTENIRE” VINE -IATĂ, LE-A SOSIT SOROCUL ȘI LOR- ȘI CU CELE 44 AUTOBUZE ELECTRICE PE CARE LE-AM PROMIS ACUM TREI ANI!
♦️ În sfârșit, licitația organizată de MDRAP s-a încheiat cu succes! Câștigătoare a fost declarată firma Karsan (Turcia), care a reușit să-și devanseze cele patru competitoare prezente în licitație:
➡️ Solaris Bus & Coach (Polonia),
➡️ New Kopel Car Import-Shlomo Motors (Israel),
➡️ Golden Dragon Bus-Xiamen Golden Dragon Bus (China)
➡️ Bozankaya Otomotiv-Sileo (Turcia)
♦️ Valoarea contractului este de 136,4 milioane de lei (aprox 27.7 milioane euro). Valorea plafon a fost de 145 milioane euro.
♦️ Firma Karsan va asigura stațiile de încărcare necesare pentru cele 44 de autobuze și servicii de mentenanță pentru o perioadă de 6 ani
♦️ Îngăduiți-mi să recapitulez -și agreați vă rog să o fac cu mândrie nedisimulată!- înnoirile mele la Parcul Auto al STPT:
✔️ 30 de autobuze
✔️ 50 de troleibuze
(acestea -și autobuzele și troleibuzele- moștenite cu contract de leasing semnat de Primarul Ciuhandu, dar achiziționate efectiv, prin plata contravalorii lor de către mine, fără să fi moștenit și vreo sursă de finanțare)
✔️ 20 minibuze
✔️ 30 tramvaie ultramoderne Armonia
✔️ 440 biciclete
✔️ 100 trotinete
✔️ 7 vaporașe
✔️ 21 de tramvaie de top mondial, cum nu are niciun alt oraș din România, pe fonduri europene
✔️ 44 autobuze electrice articulate pe fonduri europene
‼️ Toate acestea sunt realități, nu vorbe alambicate din discursuri sterile în noul limbaj de lemn (“viziune”, “reformă”, “altfel”)!
♦️În toată istoria transportului public timișorean, nu s-a făcut niciodată o înnoire de o asemenea anvergură.
🔴 Vă rog să nu luați această informare drept laudă, pt că nu este așa ceva! Tot ce este e o încercare de contracarare a intoxicării la care, cu înalt profesionalism, plătit ca atare, ați fost și sunteți supuși, stimați timișoreni, de când această forță politică neomarxistă, “usr plus” și-a propus să acapareze Timișoara (acum știm când “s-a decis”: în 2017)!
P.S. Dați vă rog Like și Share / Distribuie, pt o cât mai bună răspândire a adevărului! Numai așa, cu aportul dv, vom putea face ca ADEVĂRUL să triumfe! Și e vremea ca acest lucru să se întâmple!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicole Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *