S-a deschis noul an universitar la UVT

S-a deschis noul an universitar la UVT

- in Educatie, Locale
0

Luni, 29 septembrie, de la ora 10, a avut loc deschiderea oficială a anului universitar, la Universitatea de Vest Timişoara. La eveniment au participat autorităţi locale şi judeţene, cum ar fi prefectul de Timiş, Eugen Dogariu, viceprimarul Traian Stoia, vicepreşedintele CJT, Florian Zanfir, precum şi profesori ai universităţii şi alţi invitaţi, care le-au urat succes la învăţătură.

„Deschiderea anului universitar 2014 -2015 e un nou început împreună. Ce ne va oferi viaţa de acum încolo cu bune şi rele vom vedea. Ziua de astăzi este o zi specială pentru studenţii din anul I, care păşesc pentru prima dată într-o universitate. Pentru noi, Universitatea de Vest Timişoara, e un an deosebit. Sărbătorim 70 de ani de la momentul în care Regele Mihai al României a semnat decretul regal pentru înfiinţarea universităţii”, a spus rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Universitatea de Vest din Timişoara a re în total 18.000 de studenţi. În acest an au păşit pentru prima dată în instituţie 3 100 de boboci, 46 dintre aceştia sunt olimpici naţionali la diferite discipline.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *