A.Co.R. Timiș va avea sediu și centru de pregătire profesională la Șag

A.Co.R. Timiș va avea sediu și centru de pregătire profesională la Șag

- in Administratie, Locale, Stiri
0

A.Co.R. Timiș va avea sediu și centru de pregătire profesională în comuna Șag. Vineri, 28 septembrie, președintele Filialei județene Timiș a A.Co.R, Ionel Curuți împreună cu primarul comunei Șag, Flavius Roșu au semnat contractul de superficie și de folosință pentru terenul unde A.Co.R. Timiș va construi un sediu pentru centrul de pregătire profesională.

Terenul are o suprafață de 2.153 mp, iar construcția  urmează să aibă  o suprafață desfășurată de aproximativ 900 mp, în regim de înălțime p+e+m. În acest an, filiala Timiș pregătește documentația pentru obținerea autorizației de construire, urmând ca în anul viitor să înceapă execuția noii clădiri.

În viitorea clădire a A.C.O.R. Timiș, situată pe raza comunei Șag, își vor desfășura activitatea profesională atât cei peste 260 de angajați ai asociației, cât și potențialii angajați pentru sectorul administrativ – cetățeni ai comunei Șag.

Noul sediul va avea săli de curs și sală de conferințe de aproximativ 200 de locuri. În primăriile din cele 89 de comune membre există peste 5.000 de potențiali beneficiari pentru centrul de perfecționare: aleși locali, funcționari publici și personal contractual. Aceștia vor beneficia de condiții foarte bune de pregătire profesională, obligatorie pentru marea lor majoritate.

În acest context, comuna Șag va apărea pe harta țării și ca locație a Filialei județene Timiș a A.Co.R.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *