Aquatim spală rețeaua de apă în Liebling, Cerna și Iosif

Aquatim spală rețeaua de apă în Liebling, Cerna și Iosif

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

În perioada 19-21 noiembrie, echipele de intervenție Aquatim vor efectua lucrări de spălare și igienizare a rețelei de alimentare cu apă în mai multe localități din județul Timiș.

 Programul este următorul: 19 și 20 noiembrie, între orele 9-15, în localitatea Liebling; 20 și 21 noiembrie, între orele 9-15, în localitățile Cerna și Iosif.

 Pentru efectuarea acestor lucrări este necesară întreruperea furnizării apei în intervalul orar menționat mai sus. Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor și urmărește asigurarea calității adecvate a apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, a atenționat Crina Chirilă.

 Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numărul 0356-914 NON-STOP.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *