7 milioane de pasageri au rezervat bilete cu Wizz Air către și dinspre aeroportul din Timișoara

7 milioane de pasageri au rezervat bilete cu Wizz Air către și dinspre aeroportul din Timișoara

- in Actualitate, Economie, Locale, Stiri
0

Compania aeriană Wizz Air sărbătorește luni a 14-a aniversare a bazei sale din Timișoara, inaugurată la data de 19 februarie 2009. Însă compania operează zboruri de pe aeroportul timișorean încă din anul 2008.

Potrivit reprezentanților companiei, de la primul său zbor internațional de la Timişoara către Aeroportul Luton din Londra, în 2008, un total de peste șapte milioane de pasageri au rezervat bilete cu Wizz Air către și dinspre Aeroportul Internațional “Traian Vuia” Timişoara.

Căutând mereu să aducă ocazii unice de călătorie pasagerilor români, în 2023 Wizz Air a lansat o nouă rută de la Timișoara către Zakynthos, oferind o nouă destinație interesantă, pentru ca pasagerii să se poată bucura de vacanțe perfecte în Marea Ionică. Compania aeriană operează, de asemenea, mai multe rute către destinații cunoscute, precum Bruxelles, Paris Beauvais, Dortmund, Frankfurt Hahn, Baden-Baden, Memmingen, Bari, Bologna, Milano, Roma, Veneția, Barcelona, Madrid, Valencia, și Londra. În total, Wizz Air oferă 16 rute către 7 țări de pe Aeroportul Timișoara”, a informat Wizz Air.

Totodată, în 2023, Wizz Air va oferi peste 800.000 de locuri pentru pasagerii ce călătoresc către și dinspre Timișoara.

Astăzi sărbătorim 14 ani remarcabili de operațiuni de succes ale Wizz Air în Timișoara. Acesta este un reper semnificativ pentru noi, dovedind profesionalismul și dăruirea fiecărui membru al echipei WIZZ. Ne bucurăm că peste șapte milioane de pasageri au ales Wizz Air din 2008 pentru a zbura către și dinspre Timișoara. Wizz Air rămâne dedicată pasagerilor români și misiunii de a oferi alternative de călătorie la prețuri accesibile, pentru a descoperi noi destinații minunate”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *