-7 grade Celsius la Timișoara. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în Banat

-7 grade Celsius la Timișoara. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în Banat

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0
frig

Ne așteaptă nopți geroase, la Timișoara. Meteorologii anunță că, în această săptămână, pe timpul nopții, se vor înregistra doar temperaturi cu minus, cuprinse între -1 și -7 grade Celsius. Atât ploile, cât și ninsorile par să ocolească capitala Banatului.

La fel de frig va fi și în restul zonelor din Banat, în următoarele zile, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, care a realizat o prognoză a valorilor termice pentru următoarele două săptămâni.

Intervalul va debuta cu vreme rece, mai ales în cursul nopților, astfel că se vor înregistra temperaturi maxime de 2…6 grade și minime de -6…-1 grad, în medie. În intervalul 7-10 decembrie, procesul de încălzire a vremii va determina valori diurne de 7…10 grade și nocturne de 0…4 grade, mediat regional. Ulterior, temperatura va avea variații de la o zi la alta, iar estimările prognostice indică situarea valorilor în jurul sau chiar peste cele normale în a doua decadă a lunii decembrie“, a informat ANM.

Vor fi precipitații mixte la începutul intervalului, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește din nou în cea de-a doua săptămână în vestul țării.