500 de strazi din Timisoara nu au fost deszapezite. Ce a solicitat prefectul Politiei Timis

500 de strazi din Timisoara nu au fost deszapezite. Ce a solicitat prefectul Politiei Timis

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Eva Andreaș, prefectul județului Timiș, susține că aproape 500 de străzi din Timișoara nu au fost curățate după ninsoarea abundentă de la sfârșitul săptămânii trecute. În acest sens, prefectul a solicitat Poliției Timiș o monitorizare exactă a situației deszăpezirii străzilor din Timișoara, în condițiile în care pe aceste artere s-au format sloiuri de gheaţă, care reprezintă un real pericol pentru şoferi, existând riscul accidentelor.

Starea drumurilor din Timişoara, în acest moment, nu este deloc bună. Pe arterele princiale se poate circula în condiţii relativ normale, însă pe străzile secundare ne confruntăm cu situaţii dificile. Sunt zile bune de când nu mai ninge şi, totuşi, nimeni nu intervine pentru ca sloiurile de gheaţă să fie îndepărtate şi, odată cu ele, şi pericolul de accidente. Administratorul acestor drumuri, adică Primăria municipiului Timişoara, trebuie să ia măsuri urgente pentru rezolvarea acestei probleme, pentru că în alte oraşe se poate, şi dau exemplul Aradului, unde s-a intervenit şi pe drumurile secundare”, a afirmat prefectul Eva Andreaş.

În urma raportului întocmit de Poliția Timiș, prefectul a solicitat reprezentanților IPJ să ia măsurile legale care se impun în astfel de situaţii.

Totodată, conform datelor IPJ nu există probleme în trafic  la nivelul drumurilor județene, naționale sau pe autostrazi în județul Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *