37.000 de spectatori la Cinema Victoria din Timișoara, în primul an de funcționare

37.000 de spectatori la Cinema Victoria din Timișoara, în primul an de funcționare

- in Actualitate, Cultura, Locale, Stiri
0

Cinematograful Victoria, din Piața Bălcescu din Timișoara, se bucură de un succes răsunător. Primăria Timișoara informează că a trecut un an de când fostul cinematograf de stat a fost deschis, în urma lucrărilor de reabilitare.

Cinema Victoria, din Piața Bălcescu, a împlinit deja un an, perioadă în care a câștigat un public fidel, care crește constant. De la reintrarea în circuitul cultural al orașului, Victoria ne-a oferit peste 600 de evenimente, impresionante prin varietate și calitate. Investiția Primăriei Timișoara, în valoare de peste 9 milioane și jumătate de lei, a fost gândită ca spațiu dedicat unei comunități active. Sala de la Victoria a fost gazdă bună pentru proiecții de film pentru toate vârstele, festivaluri cinematografice interne și internaționale, discuții cu actori, regizori și critici de film. Tot aici ne-am bucurat împreună de teatru, muzică, spectacole de circ și diverse dezbateri”, a transmis instituția.

Mai precis, în ultimul an, 37.000 de spectatori au trecut pragul Cinematografului Victoria pentru a participa la evenimentele organizate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *