34 de grade la Timișoara. Anunțul meteorologilor

34 de grade la Timișoara. Anunțul meteorologilor

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0
canicula

Vom avea parte de o vreme nebună în vestul țării, în următoarele două săptămâni.

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo până în data de 19 iulie, valabilă inclusiv pentru Banat. Astfel, potrivit meteorologilor, astăzi, vremea se va răci și sunt așteptate ploi, iar în capitala Banatului vom avea cel mult 23 de grade Celsius.

Însă, în următoarele zile vremea se va încălzi, astfel că termometrele vor arăta și 34 de grade Celsius, în vestul țării, la umbră.

“Răcirea vremii din data de 7 iulie va determina înregistarea unor valori termice sub cele normale ale perioadei, cu o medie a maximelor de 20…21 de grade şi a minimelor de 10…11 grade, iar pentru 8 şi 9 iulie sunt prognozate 24…27 de grade ziua şi 10…12 grade noaptea. Ulterior, temperatura aerului va fi în creştere, astfel că în data de 11 iulie se vor atinge la amiază 32…33 de grade, iar noaptea vor fi 14…18 grade, mediat regional. Pentru perioada 12 – 19 iulie sunt estimate uşoare variaţii în regimul termic, dar va predomina caracteristica de vreme caldă, cu medii ale maximelor de 29…30 de grade şi ale minimelor de 15…17 grade”, a informat ANM.

Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în ziua de 7 iulie şi în perioada 12-15 iulie, în vestul țării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *